Jocul lui ACS Poli la Dudeştii Vechi a fost anulat. Echipa timişoreană...

Jocul lui ACS Poli la Dudeştii Vechi a fost anulat. Echipa timişoreană din Liga 3, tot mai aproape de dispariţie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Poli Timisoara / Facebook

ACS Poli trebuia să debuteze mâine în noul sezon al Ligii 3 cu o deplasare la nou promovata Pobeda Star Bîşnov. Sărbătoarea „bulgarilor” de la Dudeştii Vechi a fost însă stricată căci conducătorul clubului timişorean – administratorul special Petre Muşat – a fost nevoit să anunţe că echipa de pe Bega se află în imposibilitatea de a efectua deplasarea.

Până ieri jocul din vestul judeţului era „în picioare”, fiind delegată deja şi o brigadă de arbitri, cu tot cu observatori, iar gazdele se pregăteau cu un oarecare fast pentru startul lor în „C” pe arena „Hristo Stoichkov”.


Astăzi însă site-ul FRF a actualizat datele meciului din Seria 8 a Ligii 3 cu informaţa că partida este anulată.

„Nu jucăm prima etapă din cauza condiţiilor financiare. Nici testele nu le puteam susţine… am făcut notificări către creditori şi consiliul de administraţie… am trimis o adresă la Federaţie că nu mă pot prezenta la prima etapă. Normal că s-a anulat meciul…”, ne-a spus Petre Muşat, administratorul special al lui ACS Poli.

Oficialul nu exclude ca, totuşi, echipa să se prezinte în runda a doua, căci dacă acest lucru nu se va întâmpla ACS Poli va fi exclusă din campionat. Din ultimele informaţii clubul se află tot mai aproape de deznodământul previzibil de vreo doi ani de zile. Nu se ştie câţi jucători mai sunt legitimaţi, există şi o interdicţie la transferuri de la FIFA iar planul de reorganizare nu a fost încă aprobat. ACS Poli a intrat în insolvenţă în urmă cu aproape trei ani de zile. De atunci termenele la tribunal s-au tot amânat (parţial şi din cauza pandemiei) iar următorul e programat tocmai pe 30 septembrie.

În etapa a doua ACS Poli ar trebui să joace acasă cu Frontiera Curtici, nou promovată din Arad, dar pentru trupa timişoreană următoarele zile par decisive în privinţa existenţei. De remarcat că timişorenii au disputat totuşi o partidă oficială în acest sezon: meciul de Cupă pierdut greu cu Deva.

UPDATE Comunicatul clubului: „Vom încerca să obținem o finanțare pentru săptămâna viitoare, însă situația este una deosebit de complicată”-

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.