SCM Politehnica, învinsă clar de Dobrogea Sud la prezentarea lotului. Alb-violeții au...

SCM Politehnica, învinsă clar de Dobrogea Sud la prezentarea lotului. Alb-violeții au mai transferat o extremă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: scmtimisoara.ro

SCM Politehnica a avut parte de un show de prezentare cu efecte de lumină şi fum în bătrâna „Olimpia”. Lotul alb-violet a disputat cu această ocazie un test greu, cu vicecampioana Dobrogea Sud iar constănţenii nu au fost oaspeţi cuminţi, câştigând cu 28-21.

SCM Poli a încercat să se descurce fără Marius Sadoveac (accidentat) și cei cinci juniori aflați la lotul național – portarul Claudiu Pal, Robert Cîtu, Antonio Bordeainu, Raul Bote şi Ianus Dumitrescu.


Cu mulţi tineri, inclusiv un portar de 16 ani – Cozmaciuc, alb-violeţii s-au văzut dominaţi de dobrogenii mai experimentaţi.

Sabin Ignat 5 goluri, Cristescu 4, Darius Bran 3, Păiuș, Chira, Enculescu și Cîmpan – câte două, Fenici – unul, au fost marcatorii lui Poli în acest test.

„A fost un meci de pregătire în care am folosit toți jucătorii. Știam că Dobrogea Sud este o echipă valoroasă, care sezonul trecut a terminat pe locul al doilea, iar noi suntem în reconstrucție. Avem șapte-opt jucători cu experiență, în spatele lor venind handbaliști foarte tineri care sper din tot sufletul să se integreze cât mai repede, să scape de emoțiile ligii întâi, să dea randament și să ajute echipa. Ratările în situație de unu la unu cu portarul și scorul m-au deranjat astăzi”, a declarat Attila Horvath, antrenor principal SCM Politehnica.

SCM Poli a avut cu această ocazie şi un nou jucător. Vencel Csog, ex-Făgăraş, o extremă dreapta în vârstă de 24 de ani s-a alăturat lotului deja ştiut.

Alb-violeţii, care au putut fi de azi văzuţi în carne şi oase de către spectatori, mai au jocuri acasă înainte de startul oficial al sezonului 2021-22. Mai precis, timişorenii au pe 22 şi 23 august meciuri în cadrul Cupei Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.