Reacția lui Cîțu când a fost întrebat dacă este pregătit să nu...

Reacția lui Cîțu când a fost întrebat dacă este pregătit să nu mai fie premier VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Premierul Florin Cîțu a declarat, astăzi, la Timișoara că nu credea că se va depune moțiunea de cenzură de către USR PLUS și AUR. ”Nu mă așteptam să văd PNL alături de AUR, un partid extremist care nu trebuie legitimat, dar, până la umă, decizia a fost a celor de la USR”, a declarat Cîțu.

Întrebat de PRESSALERT.ro dacă este pregătit să nu mai fie premier, Cîțu s-a strâmbat și după câteva secunde a îngăimat ”sunt aici pentru a face lucruri pentru români”.

Până la moțiune, premierul a anunțat că ”guvernăm, mergem înainte.


Avem, marți,  rectificarea bugetară pe care o așteaptă foarte multă lume. Ați văzut că sunt întârzieri, și nu înțeleg cum s-a întâmplat, ca Ministerul Sănătății să nu plătească centrele de vaccinare, oamenii sunt neplățiți de vreo două luni de zile, foarte bizar acest lucru. ar trebui să ne uităm la el. PNRR-ul, dacă pleacă domnul Ghinea, voi prelua eu ministerul pentru a mă asigura că lucrurile merg înainte și vom accelera procedura ca să mă asigur că vom avea la finalul aprobat la finalul săptămânii PNRR-ul. Astea sunt momente în care nu poți să lași țara fără guvern. Cine face asta arată că este iresponsabil și imaturitate politică”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.