Prima reacție a denunțătorului tandemului Șandru – Bitea: ”Mă bucur…”

Prima reacție a denunțătorului tandemului Șandru – Bitea: ”Mă bucur…”

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul AUR de Timiș, Ciprian Titi Stoica, a avut o primă reacție după ce DNA a anunțat că deputatul PNL Cosmin Șandru și șeful STPT, liberalul Nicolae Bitea, sunt suspecți de dare de mită după ce acesta a depus o plângere cu înregistrarea în care aceștia îi cereau să nu participe la moțiunea de cenzură în schimbul angajării unor apropiați.

”Mă bucur că DNA se mișcă cu celeritate.


Cel mai important și cel mai important este să lăsăm anchetatorii să-și facă datoria. Apreciez faptul că la nici 72 de ore de la depunerea plângerii m-au chemat să dau declarație, după câteva zile m-au chemat să depun dispozitivul original cu care s-a făcut înregistrarea, iar după încă trei zile au făcut anunțul”, a declarat Stoica.

Parlamentarul a declarat că ”în Marea Britanie m-am săturat să văd că se face justiție la televizor, că-i luau în cătușe și după erau scăpați, eliberați. Vreau să se facă o anchetă curată, decentă. După 32 de ani, cred că trebuie să fie o normalitate să nu fim de acord cu astfel de practici. Ce am făcut eu este un act de normalitate”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.