Conferința multidisciplinară în oncologie organizată de Asociația OncoHelp a ajuns la a...

Conferința multidisciplinară în oncologie organizată de Asociația OncoHelp a ajuns la a șasea ediție

0
DISTRIBUIȚI

Asociația OncoHelp derulează, în paralel cu activitatea sa zilnică destinată pacienților care i se adresează, o intensă activitate științifică, grație rolului său de spital universitar.

Acestui rol i se adaugă preocuparea echipei OncoHelp pentru educația medicală continuă și pentru colaborarea științifică în beneficiul pacientului oncologic, care sunt văzute ca o necesitate și în același timp o obligație profesională și etică.

Astfel, în perioada 26 – 28 noiembrie are loc, în organizarea Asociației OncoHelp, cea de-a VI-a ediție a conferinței „Managementul multidisciplinar al patologiei oncologice – noutăți în diagnostic și tratament” organizată în cadrul seriei de evenimente științifice „Zilele OncoHelp”.

Având în vedere situația existentă generată de pandemie, evenimentul se va desfășura exclusiv on-line, participarea fiind posibilă doar pe bază de invitație.

Conferința, în cele trei zile de desfășurare, cuprinde atât prezentări academice cât și simpozioane dedicate diverselor specialități medicale.


O noutate a acestei ediții o constituie organizarea unei secțiuni speciale dedicate domeniului hematologiei, unde participanții vor avea ocazia realizării unui schimb de cunoștințe pe temele majore din domeniu cu specialiști universitari și practicieni.

La această conferință participă medici specialiști și rezidenți oncologi, hematologi, radioterapeuți, radiologi și anatomopatologi din Regiunile Vest, Nord – Vest și Sud – Vest.

„În această perioadă susținem o nouă ediție din seria „Zilele OncoHelp”, a șasea, din păcate din nou online. Noutățile medicale din domeniu se succed rapid și specialiștii din partea de vest a României pot beneficia de ele de-a lungul a trei zile pline, în weekend-ul care urmează. Vor fi recenzii ale ultimelor schimbări de ghiduri în anumite localizări de cancer, date și studii clinice care aduc o lumină nouă despre medicamente mai vechi sau recent apărute. Sperăm ca toate aceste informații să contribuie la o ameliorare continuă a practicii medicale în folosul pacienților cu cancer”, a declarat conf. univ. dr. Șerban Negru, președinte al Asociației OncoHelp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.