Student Jazz Performance: Marcela Iovi și Andreea Vlas susțin un concert la...

Student Jazz Performance: Marcela Iovi și Andreea Vlas susțin un concert la Sala Capitol

1
DISTRIBUIȚI
Andreea Vlas

Melomanii timișoreni sunt așteptați la o seară de jazz cu studentele Facultății de Muzică și Teatru, Marcela Iovi și Andreea Vlas, care vor fi acompaniate de Toni Kühn la claviaturi, Johnny Bota bass și Feri Szekeres baterie, în cadrul evenimentului Student Jazz Performance care va avea loc joi, 2 decembrie, de la ora 19:30, la Sala Capitol, cu intrarea liberă.

Marcela Iovi este pasionată de muzica jazz, deoarece simte că este genul muzical care îi oferă cea mai mare libertate în exprimarea propriei amprente artistice. Tot din acest motiv, compune și scrie versuri, iar visul ei este să își cânte propria muzică. A fost pentru o perioadă vocalistă și chitaristă în trupa Youth Gang, sub îndrumarea lui Beck Corlan, în care a compus împreună cu Lucas Budescu și Philip Goron. După perioada cu Youth Gang, a urmat cursuri de canto și chitară în cadrul școlii „Fabrica de Arte”, cu Ana și Johnny Kui. S-a îndreptat tot mai mult spre jazz, participând la cursuri și masterclassuri online de jazz cu Francien Van Tuinen, Darmon Meader, Rosana Eckert sau de Tehnică Vocală Estill cu Mirabela Botocan și Tehnică Vocală Completă cu Andra Botez și Lucia Ciobotaru. A cântat în diverse formule de trupe cu artiști locali: Alexandru Ciocan, Toni Kühn, Vera Ciocan, Mike Altrin, Mihai Toma și alții.

Marcela Iovi

Andreea Vlas este născută în Baia de Arieș, județul Alba și a început să fie interesată de muzică, de la varsta de 13 ani, datorită profesorului ei de istorie, Claudiu Volcov, un om extraordinar care a crezut în talentul ei.


După terminarea liceului, a ales să fie studentă a Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara, secția interpretare muzicală-canto, sub îndrumarea doamnei conf. univ. dr Mariana Șarba. Încă din primul ei an de facultate, a fost propusă sa fie solistă în trupa Twisted Blue, o trupa tânără de jazz din Timișoara îndrumată de Johnny Bota.

„Alături de trupa Twisted Blue am participat la festivaluri precum JazzTm, Plai, Zilele orașului Timișoara și am ținut concerte în locații precum Consiliul Județean Timiș, Atelier22, Plaja Nouă, În spatele casei etc. Un impact mare asupra mea a fost participarea la prima ediție a concursului Bega Music Festival unde am obținut Marele Premiu. Câștigarea acestui concurs mi-a dat încredere în mine și în ceea ce fac. Pentru mine muzica a fost și este o provocare. Iubesc sa cânt, iubesc ceea ce fac și am speranța că muzica nu va muri niciodată. În ceea ce privește evenimentul din 2 decembrie, Student Jazz Perfomance, este o bucurie imensă și o onoare să cânt pe scena Filarmonicii alături de muzicieni pe care ii admir, iar pe această cale îi mulțumesc domnului Johnny Bota pentru pentru că mi-a oferit această șansă”, a spus Andreea Vlas.

1 COMENTARIU

  1. Sincere felicitări acestei minunate perlă strălucitoare în glas și fermecătoare în spirit, care așa cum se spune, „sfințește locul”, acaparează cele mai sensibile sentimente și emoții, impresionează feeric prin însăși modestia ce o caracterizează și onorează maximal pitoreasca Vale a Arieșului cu tot ce înseamnă zestrea nețărmurită de frumos, autentic, nobil și sublim !
    Andreea, jos pălăria !(Profu de istorie) 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.