Acțiune de proporții a polițiștilor rutieri din Timiș, parte a unei campanii...

Acțiune de proporții a polițiștilor rutieri din Timiș, parte a unei campanii internaționale. Peste 2.500 de mașini controlate în județ

0
DISTRIBUIȚI

În perioada 6 – 12 decembrie, polițiștii rutieri din Timiș au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor cauzate de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

„Pe parcursul săptămânii 6 – 12 decembrie, s-a acționat la nivel național potrivit calendarului Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) în contextul conștientizării conducătorilor auto asupra efectelor survenite în urma consumului băuturilor alcoolice și substanțelor psihoactive la volan.


Pe parcursul a 7 zile, polițiștii au oprit pentru control peste 2.500 de autovehicule și au efectuat 1.740 de testări pentru stabilirea concentrației de alcool în aerul expirat ori a consumului de substanțe psihoactive, constatând astfel 30 de infracțiuni privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive. Totodată, polițiștii au reținut în vederea suspendării 39 de permise de conducere privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.