Protest AUR în curtea Palatului Parlamentului. Forțele de ordine, depășite de situație

Protest AUR în curtea Palatului Parlamentului. Forțele de ordine, depășite de situație

1
DISTRIBUIȚI

Circa 100 de oameni dintre cei care participau la un protest organizat de AUR au intrat în curtea Parlamentului.


SPP a blocat intrările în clădire. Deputatul PNL Gigel Știrbu a spus la Digi24 că mai multe mașini aflate în curtea Parlamentului au fost vandalizate, printre care mașinile ambasadelor Japoniei și SUA.

Ulterior, susținătorii AUR au intrat în curtea Parlamentului și au forțat intrarea în Senat. Jandarmii s-au postat în fața ușilor pentru a-i opri. Jandarmeria anunță că a fost suplimentat dispozitivul de ordine publică din zona Parlamentului și că principalul obiectiv este „asigurarea exercitării dreptului la liberă exprimare în condiții de siguranță pentru toți particianții, prevenirea violențelor și escaladarea situației tensionate”. Jandarmeria a făcut apel la calm și a cerut tuturor participanților „să respecte recomandările forțelor de ordine și să nu se implice în niciun fel de acțiuni cu violență”.

În cele din urmă, liderul AUR, George Simion, a anunțat că protestatarii vor merge la sediul Guvernului să protesteze.

1 COMENTARIU

  1. Daca in tzara asta politia e inutila, dati’mi mie atunci dotarea si curatz eu atunci toata tzara de toate gunoaiele astea, pe gratis, in locul politiei. #legionariiHAURinafaralegii #comunistiiPSDinafaralegii #electoratelelorlapushcarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.