SCM Politehnica s-a apropiat pe final de gazda CSM Focşani. Alb-violeţii au...

SCM Politehnica s-a apropiat pe final de gazda CSM Focşani. Alb-violeţii au cedat la limită în Moldova

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă SCM Politehnica

Formaţia de pe Bega a cedat la un gol diferenţă în Vrancea, în prima rundă a returului Ligii Zimbrilor. Gazdele au dominat prima parte, SCM Politehnica s-a apropiat periculos în ultimele minute ale întâlnirii, dar CSM Focşani a rămas cu toate punctele, câştigând cu 25-24.

Atilla Horvath l-a avut la dispoziţie din nou pe Cîmpan, nu şi pe Bote şi Enculescu, accidentaţi pentru duelul cu Focşaniul, participantă în eurocupe.


Absenţa cea mai grea a fost bineînţeles cea a goleadorului Sadoveac. Cel mai bun marcator al amfitrionilor şi al jocului a fost astfel …un ex-alb-violet – Filip Marjanovic – autor a 11 goluri şi nu mai puţin de 12 assist-uri. Finalul primei părţi a consemnat un avantaj de şase goluri pentru Focşani, care a mai scăzut apoi din turaţie. În ultimele minute golurile au curs pentru oaspeţi. Dar golul lui Sabin Ignat din final nu a mai contat nici pentru un punct.

SCM Poli (marcatori): V. Csog 6 goluri, S. Ignat 4, A. Dedu 3, Fenici 3, Cîmpan 3, Năstăsie 2, A. Cristescu 1 şi I. Dumitrescu 1.

Handbaliştii alb-violeţi au rămas cu doar nouă puncte contabilizate în campionat, fiind în continuare pe locul 12 după 14 meciuri. Luni, 13 decembrie, de la ora 18.00, Poli primeşte replica penultimei clasate, Univ. Cluj, în sala „Constantin Jude”. E ultimul joc din acest an pentru echipa timişoreană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.