SCM Timişoara, obligată să se prezinte la Piteşti deşi abia a ieşit...

SCM Timişoara, obligată să se prezinte la Piteşti deşi abia a ieşit din carantină. Petricevic: „Ne așteptam la mai multă înțelegere”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat-SCM Timisoara pagina oficială Facebook

SCM OHMA Timişoara a efectuat astăzi primul antrenament după cinci zile de carantină în urma cazurilor de infectare cu Covid înregistrate în lot. Deşi după Voluntari, „leii” şi-ar fi dorit inclusiv amânarea partidei din weekend cu FC Argeş, piteştenii nu au fost de acord cu o asemenea măsură.

Dacă FR Baschet a amânat meciul cu ilfovenii, care trebuia disputat marţi, imediat după apariţia veştii legate de doi jucători cu Covid în tabăra timişoreană, nu acelaşi lucru se întâmplă cu duelul din weekend cu FC Argeş.


Căci piteştenii nu au fost de acord cu o amânare. „Totuși, jucătorii de pe Bega au obținut un răgaz de 24 de ore, Federația Română de Baschet acceptând ca partida să aibă loc duminică, ci nu sâmbătă”, se arată în comunicatul clubului timişorean.

„Înainte de a fi adversare, echipele din Liga Națională sunt partenere de întrecere. Ne așteptam la mai multă înțelegere, dar nu avem încotro și va trebui să jucăm și să arătm cel mai bun baschet de care suntem capabili la ora meciului. Am reluat pregătirea, dar nici astăzi în formulă completă. Unul dintre jucători va ieși din carantină abia sâmbătă, în ziua plecării la Pitești”, a declarat Dragan Petricevic.

Bănăţenii au subliniat că FC Argeș a procedat similar în cazul partidei cu Rapid București, din etapa a XV-a, refuzând și atunci amânarea. În timp ce ei au acceptat „fără ezitare reprogramarea jocului cu CSM Oradea (prevăzut pentru 8 ianuarie), deși bihorenii ieșiseră din carantină la 4 ianuarie”.

Meciul FC Argeş – SCM OHMA Timişoara e programat duminică, 23 ianuarie, de la ora 18.00, în etapa a XVII-a a Ligii Naționale, a doua a returului. În tur formaţia din Trivale s-a impus la limită (scor 74-73). Piteştiul e pe locul 2, cu 12 victorii şi patru îngfrângeri, în timp ce alb-violeţii de pe Bega au un record 7/7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.