Zeci de timișoreni au dus pilote la Clinica de Oncologie. Mitropolitul Banatului...

Zeci de timișoreni au dus pilote la Clinica de Oncologie. Mitropolitul Banatului s-a alăturat acțiunii

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-88227645">

Câteva zeci de persoane au răspuns, luni, apelului lansat pe Facebook de către Liga Vest.

Oamenii au dus pilote noi la Clinica de Oncologie a Spitalului Municipal în cadrul acțiunii „Căldură din suflet” – Protestul Păturilor.

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, s-a alăturat demersului și a donat două paturi reglabile.

Pilotele colectate de personalul Clinicii de Oncologie de pe bd. Victor Babeș vor fi centralizate marți, iar o parte vor fi redistribuite în alte unități sanitare unde temperatura asigurată de Colterm este foarte scăzută, cum ar fi Maternitatea Odobescu.

„Suntem uimiți, uluiți și încântați de amploarea acțiunii noastre. Ne înclinăm în fața bunătății voastre. Oameni de toate vârstele au ales să dea o mână de ajutor celor aflați în suferință. Mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru că țineți viu spiritul Timișoarei. Suntem profund impresionați de calitatea și bunătatea celor care au ales să petreacă timp alături de noi și să dea o mână de ajutor. Fie ca bunătatea de care dați dovadă să vă fie răsplătită înmiit! Acestea sunt doar câteva imagini de la fața locului, la nici o oră de la începerea evenimentului! Vă iubim, oameni buni! Mulțumim, Î.P.S. Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timişoarei şi Mitropolitul Banatului, pentru plăcuta surpriză. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!”, au transmis cei de la Liga Vest.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.