Apărare pentru interlopul care a lovit un polițist: ”Nimeni nu mai are...

Apărare pentru interlopul care a lovit un polițist: ”Nimeni nu mai are încredere în autoritățile statului, toată lumea e preocupată de prețul gigacaloriei și al gazului” UPDATE Decizia instanței

9
DISTRIBUIȚI

Apărătorii interlopului Adrian Herlaș, cel care a lovit un comisar șef de la secția 4, în parcarea de la Iulius Mall din Timișoara, în timpul unei acțiuni a Poliției, au venit cu niște motivații halucinante pentru ca Judecătoria Timișoara să nu-l aresteze.

Avocatul Cosmin Strați a susținut că nu știe de ce Herlaș, un apropiat al lui Lucian Boncu, a fost catalogat ca interlop deoarece clientul său a lucrat în străinătate și când s-a întors în țară s-a apucat de construcții. Acesta a remarcat lipsa de reacție a celorlalți polițiști și a susținut că Herlaș ”nu a avut reprezentarea faptului că era vorba de un polițist, pe filmare nu se vede dacă vesta acestuia era inscripționată cu ”Poliția”.


A mai arătat că incidentul nu a fost unul agresiv, inculpatul nu a fugit, nu a fost în viteză, precum și faptul că, în prezent, nimeni nu mai are încredere în autoritățile statului, toată lumea e preocupată de prețul gigacaloriei și al gazului, opinia publică fiind interesată să își plătească facturile, nu dacă este lăsat în libertate inculpatul”, se arată în motivarea Judecătoriei Timișoara de arestare a lui Adrian Herlaș. Apărătorul a susținut că interlopul vrea să încheie un acord de recunoaștere a vinovăției.

Herlaș a refuzat să dea declarații în fața instanței, susținând ce a declarat anterior că nu-și amintește ce s-a întâmplat, în ultimul său cuvânt afirmând că nu este o persoană violentă și dorește să-l susțină pe polițist cu orice poate. Instanța a remarcat faptul că Herlaș a fost extrem de agresiv chiar înainte de a-l lovi pe polițist, fiind sub influența băuturilor alcoolice. ”Pe tot parcursul incidentului, inculpatul a dat dovadă de o violență extrem de ridicată, fiind oprit de mai multe ori de către persoanele aflate la fața locului, continuând însă printr-un comportament extrem de agresiv”, a notat judecătorul de drepturi și libertăți. Instanța a respins și apărările că nu se vedea inscripția cu ”Poliția” de pe vesta victimei sau că Herlaș nu îți aduce amine de incident.

Tribunalul Timiș va judeca, astăzi, contestația împotriva arestului preventiv depusă de Adrian Herlaș.

UPDATE Tribunalul Timiș a respins contestația, Herlaș rămânând în arest pentru 30 de zile.

9 COMENTARII

  1. Toti interlopii astia au o trasatura comuna: nu li se vede nici o urma de inteligenta in privire. Ati observat asta? Fiorosi, sportivi, burtosi, guse, cefe, lanturi, freze, barbi, tatuaje, sunt smecheri, sunt versati, stiu ei cum se face o combinatie, etc… E foarte clar ca nu ai cum sa fii si hot, bataus, combinator, proxenet si bisnitar si inteligent in acelasi timp. Daca ai o minima inteligenta si un minim de educatie ajungi repede la concluzia ca nu ar trebui sa ai viata aia. Este evident ca sunt in primul rand prosti acesti interlopi si abia dupa asta sunt si altfel. Nici nu borfas nu are minte in cap, indiferent daca, prin minune, nu e la parnaie ci in vila proprie.

  2. Legea prin zugravu asta trebe sa dea un exemplu! Pedepsit aspru ! Daca il elibereaza incurajeaza lumea sa faca la fel! Iesim in strada batem politia ca siasa ne da drumu nu ne face nimeni nimic! Deroas nu a patit nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.