Bandiții din Timișoara au lansat melodia „În grădină” și anunță apariția albumului...

Bandiții din Timișoara au lansat melodia „În grădină” și anunță apariția albumului de debut

0
DISTRIBUIȚI

Noua melodie a trupei timișorene The Bandits, „În grădină“, anunță apariția albumului de debut al formației care s-a născut în timpul pandemiei, materialul discografic urmând să se lanseze în luna martie a acestui an. Muzica și textul piesei aparțin trupei, înregistrarea, mixajul și masterizarea au fost realizate de Sorin Stroie la studioul Music Hub TM, iar videoclipul și montajul au fost realizate tot de el.


Sorineste chitaristul trupei dar și unul dintre producătorii studioului.

„«În grădină» este o parodie, o piesă a genului rock cu un text care aparent nu spune nimic, dar care te duce cu gândul la o plantă interzisă prin lege”, a spus Răzvan Munteanu, solistul formației. Trupa de rock The Bandits este este alcătuită din Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce. Până în prezent bandiții au lansat piesele „Taxe și impozite”, „Era digitală”, „Băiat talentat” şi „Țuică de Banat”.

Studioul de înregistrări și casa de producție Music Hub Tm s-a deschis în„ vara anului trecut sub egida Asociației Culturale „Embargo și se adresează artiștilor și muzicienilor din zona de vest a țării care au nevoie de indrumare și ajutor în domeniul muzical și al producției audio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.