Simona Neumann, fostul director al Asociației Timișoara Capitală Culturală 2023, numită într-o...

Simona Neumann, fostul director al Asociației Timișoara Capitală Culturală 2023, numită într-o funcție importantă

0
DISTRIBUIȚI

Simona Neumann se mută la București. Fostul director executiv al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023 a demisionat recent din cauza neînțelegerilor cu actuala administrație, însă nu a stat prea mult timp fără loc de muncă.

Deși a primit mai multe oferte, Simona Neumann a decis să accepte postul de director general al companiei Confindustria România.

„Parcursul profesional recent al doamnei Neumann este legat de câștigarea în anul 2016 a titlului european pentru orașul Timișoara, iar în anii care au urmat la conducerea Asociației Timișoara Capitală Europeană a Culturii a primit considerabile aprecieri și recunoașteri din partea instituţiilor publice de la Bruxelles şi din România.


Zvonurile care au urmat demisiei Simonei Neumann au generat ipoteze cu privire la un nou traseu în cadrul carierei sale în instituții românești sau la Bruxelles. Însă întâlnirea recentă cu președintele Giulio Bertola i-a oferit prilejul să cunoască în detaliu viziunea ambițioasă și direcțiile de planificare ale patronatului Confindustria Romania pentru următorii ani și, în consecință, să accepte numirea în funcția de director general”, au transmis, marți, reprezentanții Confindustria România.

„Prin sosirea Simonei Neumann la conducerea generală a organizației noastre asigurăm managementul la nivelul excepțional pe care l-am atins în ultimii doi ani grație unei politici incluzive și acțiunilor concrete întreprinse pentru combaterea pandemiei, ceea ce ne-a permis să ne exprimăm autoritatea precum și concepția vizionară deosebită. Experiența instituțională în mediul românesc și internațional a doamnei Neumann precum și competențele sale manageriale vor fi indispensabile pentru creșterea rolului Confindustria România în calitate de interlocutor privilegiat al companiilor cu capital italian din România precum și al celor din Italia care intenționează să interacționeze economic cu România”, declară președintele Confindustria România, Giulio Bertola.

Confindustria România este o asociație creată în 2011 cu scopul declarat de a susține și a apăra interesele mediului de afaceri italian activ în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.