Salvamontiştii din Băile Herculane intervin în zona unei peșteri de unde se...

Salvamontiştii din Băile Herculane intervin în zona unei peșteri de unde se aud strigăte UPDATE Operațiune de salvare cu final fericit pentru un inconștient

1
DISTRIBUIȚI

 

Salvamontiştii din Caraş-Severin intervin, sâmbătă seară, în zona unei peșteri, într-o zonă dificilă, de unde se aud strigăte.

Salvamontiștii din Herculane intervin în pereții din zona Avenul lui Adam, de unde se aud strigăte.

„Zona este deosebit de grea, accidentată, stânca e acoperită cu porțiuni de gheață și zăpadă înghețată”, transmite Salvamont.

Nu se cunoaște numărul persoanelor și starea lor medicală.


„E foarte frig, întuneric și se anunță o intervenție extrem de dificilă”, adaugă salvamontiștii.

UPDATE Operațiune a fost încununată de succes. Salvamontiștii au găsit un bărbat din Galați, care a căzut de pe o stâncă în gol peste 20 de metri. Încălțat în adidași , acesta a  plecat la plimbare, dar s-a rătăcit și la un moment dat a căzut de pe o stâncă într-o zonă nu prea circulată. Norocul său a fost niște măicuțe care treceau prin zonă și au auzit strigătele de ajutor și care au sunat la 112. Operațiunea de scoatere a rănitului a fost una dificilă, targa cu acesta fiind ridicată de salvatori în rapel peste 100 de metri. Victima, cu multiple răni, a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.