CFR Timişoara a pierdut din nou la Odorheiu Secuiesc. Feroviarii de pe...

CFR Timişoara a pierdut din nou la Odorheiu Secuiesc. Feroviarii de pe parchet vor încheia pe 4 în elita futsalului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CFR Timişoara / Facebook

CFR Timişoara a cedat pe terenul lui FK Odorheiu Secuiesc, în etapa a 6-a a turului suplimentar al Ligii I la futsal, penultima a campionatului. Gazdele s-au impus cu 6-3 (3-0) la capătul unui joc pe care l-au dominat.

Odorheiu s-a impus şi în turul sezonului regular iar săptămâna trecută juniorii lor au câştigat la scor finala de Cupă U19 găzduită, tot după un decisiv cu CFR.


Timişorenii au rămas astfel doar cu succesul, şi el categoric ce-i drept, din returul de la seniori. Azi, ambele echipe au avut absenţe, mai multe la capitolul tineri pentru Odorheiu, care are patru jucători chemaţi sub comanda lui Robert Lupu la selecţionata sub 19 ani.De la CFR a lipsit Lupu, dar şi junii chemaţi tot la lotul U19 – Trifa şi David.

Odorheiu a deschis rapid scorul prin Kanyo, Barna (min. 14) l-a majorat, apoi timişorenii au rămas şi fără Grosu, eliminat pentru al doilea avertisment. Repriza s-a încheiat cu un nou gol pentru gazde, marcator acelaşi Kanyo. Jucător care avea să-şi completeze tripla la reluare (28). La 5-0 (gol Andor, 30), CFR a dat semne de viaţă. Robert Trifan (31), elegant, din pasa lui Denis Dan, şi cel din urmă (35), au redus diferenţa la trei goluri. Până la final, pe contre, s-a mai înscris în două rânduri. O dată au făcut gazdele, apoi Milovac a închis imediat tabela (38).

Pentru CFR Timişoara au jucat: Lungu – Ilaş, Oliveira, Fernandes, Trifan, Grosu, Denis Dan, Milovac. „Leoparzii”, 27 de puncte, nu mai pot avansa sau cădea de pe poziţia a 4-a la prima participare în elită. Peste două zile echipa de pe Bega se prezintă pentru un nou meci în deplasare, ultimul al sezonului, la rivala Autobergamo Deva, joc programat joi, 10 martie, de la ora 18.00, ocazie cu care hunedorenii vor sărbători probabil câştigarea titlului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.