A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru un bazin modern...

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru un bazin modern de înot la Jimbolia

1
DISTRIBUIȚI

Timișenii din vestul județului vor putea practica înotul în condiții moderne indiferent de sezon, fără a face naveta la Timișoara.

Consiliul Județean Timiș construiește un bazin în Jimbolia. Documentațiile și proiectarea au fost finalizate, iar acum se lucrează la ridicarea acestuia. Ordinul de începere este semnat, constructorul având la dispoziție, conform contractului, 11 luni pentru predarea investiției „la cheie”.

Valoarea contractului, cu tot cu proiectare și execuție, se ridică la aproape 11 milioane de lei, cu TVA inclus, nouă milioane fiind asigurate de la bugetul de stat.

„Bazinul de la Jimbolia este un proiect pilot.


Dorim să-l multiplicăm și în alte zone ale județului. Asemenea facilități sunt acum extrem de restrânse în afara marilor orașe, ceea ce implică naveta pentru mulți timișeni sau chiar renunțarea la practicarea unor sporturi. Vrem să oferim tuturor un nivel de trai ridicat, condiții și facilități moderne, indiferent de unde locuiesc”, spune președintele CJT, Alin Nica.

De noul bazin vor beneficia atât elevii, cât și cei care doresc să se antreneze sau să practice înotul în scop recreativ. Acesta va avea o suprafață utilă de 1.482 mp, fiind prevăzute toate dotările necesare, vestiare, dușuri, grupuri sanitare, cameră de filtrare, pompare și clorinare, cât și spații administrative. Capacitatea bazinului va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultană de către două clase de elevi, împreună cu profesorii lor.

Contractul a fost adjudecat, prin licitație publică, de societatea JDA CONSULT, în asociere cu VAST INKOMEN și CIV GROUP.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.