Claudiu Chira: Forța Dreptei are deja câteva sute de membri în Timiș

Claudiu Chira: Forța Dreptei are deja câteva sute de membri în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Forța Dreptei s-a lansat, sâmbătă, oficial, în Timiș, în prezența deputaților Ludovic Orban, președinte interimar al noului partid, a Violetei Alexandru și a lui Claudiu Chira,  coordonatorul Partidului Forța Dreptei, filiala Timiș.

Cei trei deputați au părăsit PNL pentru a înființa noua formațiune politică. Potrivit lui Claudiu Chira, în organizația timișeană s-au înscris până în prezent aproximativ 500 de membri.

„Rolul nostru până la alegerile din 2024 este de a face o opoziție constructivă partidelor din județ.


Am alături de mine o echipă formidabilă, o parte dintre colegii din Biroul Județean sunt aici în sală cu noi. O parte dintre ei sunt și viitorii membrii ai Biroului Politic Municipal și de aceea îmi pun baza și sunt sigur că vom reuși.

Majoritatea colegilor provin din mediul privat, cred că doi, trei oameni au fost ancorați în administrația publică locală sau centrală pentru că ai nevoie și de experiență. Nu poți pleca doar cu oameni noi la drum.

Avem între 400-500 de membri în Timiș. Cu cei 150-160 de noi membri care au făcut pasul către noi după ce am anunțat că vine domnul președinte Orban cred că am depășit 500. Cam 400 sunt foști liberali, pe unii se pun presiuni legate de locul muncă și nu pot face pasul alături de noi”, a declarat, sâmbătă, deputatul Claudiu Chira, coordonatorul Partidului Forța Dreptei, filiala Timiș.

Conform lui Chira, Biroul de Coordonare este format din: Claudiu Chira – coordonator, Alin Sârbu – secretar general, Mirel Telteu, Sorin Drăgulin, Bogdan Simulescu, Cristian Dumitra, Emil Șerpe, Eleonora Toma, Adrian Balaci, Adrian Colhon, Danița Jifcovici, Dora Orboi și Ioan Silviu. Cel din urmă se va ocupa de organizația Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.