Nu întoarceți capul când vedeți ororile din Ucraina

Nu întoarceți capul când vedeți ororile din Ucraina

4
DISTRIBUIȚI

Nu întoarceți capul când vedeți ororile din Ucraina. Priviți-le atenți/atente. Fiecare dâră de sânge prelinsă pe asfalt, fiecare copil fugit cu frica-n gât de mână cu mama sau cu vreo mătușă, fiecare civil executat în mijlocul străzii cu mâinile legate la spate, fiecare picior sfârtecat și aruncat de-o bombă la metri de corp, fiecare clădire transformată-n crematoriu. Toate acestea sunt poveștile războiului care este prea aproape de noi. Și în care agresorul nu are niciun scrupul.

Dacă vă gândiți că suntem prea departe, că nouă ni se poate întâmpla nimic pentru că suntem în NATO, să vă amintiți doar atât.


Declarațiile ucrainenilor, unii chiar de etnie rusă, care spuneau, și cu câteva zile înainte de invazie, că nu are cum să se întâmple așa ceva pentru că frații de la Moscova nu ar face niciodată așa ceva. Acum, simt cu propria viață ”frăția” Kremlinului. NATO este pentru România cea mai bună alianță în care ar putea să fie în acest moment, dar nu este un scut invizibil care protejează România de toate relele de la borna cu tricolor pe pe graniță.

Priviți cu atenție ororile din Ucraina. Chiar daca asta înseamnă să vă treziți din visele cu inorogi rozi și griji doar pentru outfit-ul de la următorul party. În caz de Doamne ferește, să nu fiți luați prin surprindere când ieșiți din casă și auziți ”davai ceas”. Pentru că agresorul nu acționează după logica unui om normal.

Și când veți mai citi despre ideea neutralității României, despre faptul că totul este propagandă și războiul nu este chiar așa de dur, că nu este treaba noastră, că ar trebui să luptăm pentru că așa vor americanii, că NATO îi provoacă pe ruși, să vă aduceți aminte de ororile din Ucraina. Și că agresorul este-n picioare, iar o victimă timorată este tot ce-și dorește.

 

 

4 COMENTARII

  1. si noi am fost timorati tot de nato cu iugoslavia cu bombele cu uraniu saracit cei mai multi bolnavi de cancersunt in banat atunci nu ti /ai rupt camasa de pe tine pt sirbi si pierderile colaterale putin bun simt nu ti/ar strica .

  2. Cine esti tu sa ne zici ce să facem? Esti o unealtă a propagandei ucrainene..Lasă-ne sa tragem singurii concluzii
    Deaorece noi am văzut ce a făcut Nato din yugoslavia..dar de vom trai si vom vedea urmările acestei mascarade ucrainene

  3. Mergeti la voi in Russia baieti ! Romania e in NATO si in Uniunea Europeana . Russia, Serbia , Kazakhstan Korea de Nord va primesc cu bratele deschise . Castigati si voi ca sunteti acasa , scapati de opresiunile si ororile vestului , occidentului și nazistilor, ne bucurăm și noi ca scăpăm de voi . Win Win . Înrolați-va copiii sa lupte alături de eroii voștri Wagner , eventual trebuie inițiați in arta violurilor , sadismului , crimei si a prostiei absolute . Trăiască Putin si tata Stalin si unchiul Hitler ! Hai noroc băieți si pa cât mai multe decese ! (In familiile voastre)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.