O nouă piață din Timișoara, controlată de polițiștii locali. Pentru ce abateri...

O nouă piață din Timișoara, controlată de polițiștii locali. Pentru ce abateri au fost date amenzi

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat și astăzi acțiunile fulger cu efective mărite, demarate în piețele agro-alimentare din oraș, desfășurate pe toate liniile.

După ce ieri ținta „raziei” a fost piața din Calea Lipovei, astăzi Poliția Locală Timișoara a descins în Piața Verde, pe Calea Aradului, unde au fost luate măsuri în cazul persoanelor fizice autorizate, persoanelor juridice și producătorilor agricoli depistați încălcând legislația în vigoare.

„Au fost aplicate un număr total de 10 sancțiuni comercianților care au încălcat prevederile privind afișarea prețurilor, a altor date de identificare, ocupare a meselor fără plata taxelor aferente, în valoare de 2800 lei. Pe linie de curățenie, societatea care se ocupă de administrarea pieței, SC Piața Verde SRL, a fost sancționată cu 2500 lei pentru neasigurarea curățeniei în perimetrul zonei în care se desfășoară acte de comerț.


Pe linie de circulație rutieră au fost aplicate trei sanctiuni la fața locului și 6 colante electronice în cazul autovehiculelor depistate parcate neregulamentar. Au fost verificate și s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a trei societăți comerciale din perimetrul pieței (două pentru lipsă acord de funcționare la sedii și una pentru lipsă acord terasă), în valoare totală de 1800 lei. Verificările de acest gen în piețele din oraș rămân în atenția polițiștilor locali care vor efectua astfel de acțiuni și în perioada următoare”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.