Politehnica Timişoara are şi antrenor cu portarii italian. Alb-violeţii joacă duminică primul...

Politehnica Timişoara are şi antrenor cu portarii italian. Alb-violeţii joacă duminică primul test în Slovenia

0
DISTRIBUIȚI

Politehnica a început deja pregătirile în stagiul de la Slovenj Gradec. Pe lângă adiţiile din lot, stafful lui Bogdan Andone are încă un nume nou în persoana lui Alessandro Ramella, noul antrenor cu portarii al alb-violeţilor.

Ramella (36 ani) este al doilea italian sosit la timişoreni în această vară, după preparatorul fizic Simone Fornari.


Dacă cel din urmă mai avea experienţe în România, la „U” Cluj şi CSU Craiova, antrenorul cu portarii se află la prima aventură afară. Acesta şi-a început cariera de antrenor cu portarii la Biellese şi a mai activat la Sorrento, Positano şi a fost timp de cinci ani responsabil de pregătirea portarilor la camp-urile Barca Academy Italia şi Elveţia. A pregătit şi portarii echipei Primavera a celor de la Virtus Francavilla şi a lucrat în ultima perioadă la şcoala de portari „Vita Da Numeri Uno Project”, la Francavilla Fontana, antrenând în stagii portari de la cluburi precum Cagliari şi Perugia.

Politehnica se află de ieri în stagiul sloven, unde beneficiază de condiţii foarte bune de pregătire. Primul test va fi la Ljubljana, cu NK Tabora Sezana (prima ligă slovenă), duminică, de la ora 18 (ora României).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.