Deputatul de Timiș Cătălin Drulă, ales președinte al USR din primul tur

Deputatul de Timiș Cătălin Drulă, ales președinte al USR din primul tur

3
DISTRIBUIȚI

Cătălin Drulă a fost ales președinte al USR din primul tur de scrutin al alegerilor interne, cu 12.967 voturi, ceea ce reprezintă 71,3% din totalul celor care au votat. Prezența la vot a fost de 77,2%, au anunțat reprezentanții USR.

„Am cerut un mandat clar și partidul mi l-a dat.


Pentru a face opoziție pe bune actualei puteri falimentare, pentru organizare și seriozitate, pentru a da premierul României în 2024. USR a trecut prin etape firești de dezvoltare. O mișcare civică, cetățenească. Intrarea în parlament și consilii locale. Lupta cu Dragnea. Confirmarea în alegeri. Guvernarea. Este timpul unei noi epoci în evoluția acestui partid. Cea de maturitate și stabilitate”, a spus deputatul de Timiș, fost ministru al Transporturilor.

În alegerile pentru președinția USR, Cătălin Drulă a avut cinci contracandidați. În primul tur al alegerilor, Cătălin Teniță a obținut 2.706 voturi (14,8%), Octavian Berceanu 2.041 de voturi (11,2%), George Ungureanu 163 voturi (0,9%), Alexandru Kiss 97 de voturi (0,53%) și Miroslav Tașcu Stavre 138 de voturi (0,76%).

Rezultatul votului pentru președinția USR va fi validat în cadrul unui congres online ce va avea loc pe 16 iulie. Mandatul lui Cătălin Drulă la conducerea partidului va fi de patru ani, precizează USR.

3 COMENTARII

  1. Voi ati facut ca PSD si PNL sa para parfum, in comparatie cu voi. Ati distrus si visul ca Romania ar putea deveni vreodata o tara ” ca afara ” . Prezenta la urmatoarele alegeri nu va mai fi niciodata ca acum 2 ani. Felicitari pentru tot ce ati distrus. Ati aratat ca sunteti exact ca celalalte partide. Nimeni nu va va mai credea vreodata. Succes la intratul in parlament, poate mai faceti 5%. Nici asta nu e sigur.

  2. Aşa au minţit de la început: ,, mişcare civică, cetăţenească”, oameni care n-au mai făcut politică şi aţi trimis în parlament traseişti, Fălcoi fost M10(Macovei cu securiştii lui Băsescu), Drulă guvernant în Guvernul ,,0″ – Cioloş , RAOUL Trifan impostor cu CV Fals etc.etc… După aceea s-a aflat că de fapt mişcarea civică avea în spate mişcarea securistică Coldea! Să ne fie ruşine români că ne-am lăsat înşelaţi de aceste NULITĂŢI DE Usr-işti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.