Prefectul de Timiș despre „războiul viceprimarilor” din Timișoara: „Am auzit prin oraş...

Prefectul de Timiș despre „războiul viceprimarilor” din Timișoara: „Am auzit prin oraş c-ar fi de bine că se schimbă generațiile. La ce folos, dacă nu reuşim să ne înțelegem între noi?”

3
DISTRIBUIȚI

Prefectul Mihai Ritivoiu (PSD) condamnă cel mai recent schimb tăios de replici, desfășurat online, între cei doi viceprimari ai Timișoarei, Ruben Lațcău (USR) și Cosmin Tabără (PNL).

„Mă uit stupefiat la duelul verbal dintre cei doi viceprimari ai Timişoarei. Se folosesc cuvinte ca «iresponsabil, inconştient, ticălos, mincinos» pe de o parte, respectiv «lipsit de capacitate, habarnist, cercetat de DNA, incapabil de a citi o frază până la capăt, plin de ură şi aroganță» pe de altă parte.


Ei făcând parte dintr-o coaliție locală de guvernare, fiind colegi, având acelaşi rang. I-am cunoscut şi am lucrat împreună în ultimele luni. Comunic bine cu ei, suntem de vârste apropiate, îmi pare că vedem lucrurile la fel în multe privințe, chiar dacă avem culori politice diferite. Am auzit prin oraş c-ar fi de bine că se schimbă generațiile, că mai conduc şi tinerii. La ce folos, dacă nu reuşim să ne înțelegem între noi? Atât s-a înțeles din toate apelurile privind eforturile comune şi dezinteresate pentru Timişoara Capitală Culturală? Vreau să mă dezic total de un asemenea limbaj, de o aşa atitudine. Nu am pretenția să fie toți suficient de citiți încât să poată fi tăioşi fără a folosi derapaje verbale. Dar m-aş aştepta la mai multă decență când ne luăm salariul din bani publici şi fiecare dintre noi are în spate voturile unor oameni pe care îi reprezentăm. Nu ştiu dacă îmbătrânesc, dar dacă asta e noua generație de politicieni din care, la 42 de ani fac şi eu parte, atunci îmi voi căuta alte repere!”, a transmis Ritivoiu.

3 COMENTARII

  1. Hai serios? Șorțuleț, te-ai băgat că musca unde nu-ți fierbe oala. Te ai trezit tu mare valoare peeseedista sa vorbești ?La vârsta ta , 42 , ar trebui să-ți fie rușine că ești membru PSD. Asta i lucrul trist…generația foștilor comuniști e reînnoită de noii comuniști care la revoluție aveau 8ani. I-a dus tăticul de mana in partid….La fel.cum toți părinții și bunicii sudiștilor au votat ani de a rândul pesede și acum.migreaza toți în Tm și se plâng ca-i jale la ei…

  2. Sa ia domnii exemplu de la situatia din Sandra. Primarul si vicele sunt declarati incompatibili si suspendati, dar se tine unul de altul ca „scaiul” pentru ca smecheriile sa le mearga.
    Cine sa-i trimita „acasa” pe acesti indivizi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.