Cargo susține două concerte în Canada: „Sperăm să se creeze o stare...

Cargo susține două concerte în Canada: „Sperăm să se creeze o stare faină și să aducem în sufletul oamenilor puțin dor de casă“

3
DISTRIBUIȚI

Formația Cargo va susține două concerte în Canada, evenimentele urmând să se desfășoare în data de 7 octombrie la Montreal și în data de 9 octombrie la Niagara Falls, iar alături de membrii formației va fi prezent și timișoreanul Ramon Radosav, fostul membru al trupei în anii ’90, care este stabilit de mulți ani în New York.

Adrian Igrișan „Baciu“ și Alin Achim, membrii formației Cargo au acordat un interviu pentru promovarea acestor concerte lui Raul Dudnic (jurnalistul plecat în Canada în 1995 care a făcut parte și el din componența trupei Cargo) de la Escu TV în cadrul căruia au dezvăluit faptul că sunt nerăbdători să cânte peste Ocean.

Ramon Radosav, timișoreanul stabilit la New York, va cânta alături de membrii trupei Cargo

„E prima oară când ieșim din țară ca și trupă, ca să cântăm.


Am avut o singură ieșire din țară cu Cargo… nu ca să cântăm, ci la premiile MTV Europe Awards. Vom fi cum suntem de obicei. Adică dăm tot ce avem pe scenă. Sper să se creeze o stare faină. Să aducem în suflet oamenilor puțin dor de casă. Puțină stare românească. Va fi destul de intens. Suntem ferm convinși că oamenilor de acolo le este dor de casă. De pământul pe care te-ai născut. Suntem nerăbdători și pentru că ne vom întâlni cu mulți prieteni, avem mulți cunoscuți care s-au mutat de-a lungul anilor în Canada“, au declarat cei doi artiști din Cargo.

Formația Cargo a susținut câteva concerte în afara țării, în anul 1990 în Franța, ocazie cu care a înregistrat și single-ul „Ana“, dar în acea perioadă Adrian Igrișan și Alin Achim nu făceau parte din componența trupei. Având în vedere că anul trecut Cargo a trecut printr-un moment cât se poate de dificil prin dispariția lui Adi Bărar, „Baciu“ și-a amintit de aceste momente.

„Nimic nu îl înlocuiește pe Adi (n.n. – Adi Bărar). Ne continuăm drumul, fiindcă lumea ne-a transmis mesajul ăsta …să mergem mai departe. Au fost momente în care eu personal m-am îndoit dacă mai îmi doresc să continui sau nu. Am luat decizia să continuăm cu David (n.n. David Cristian – chitaristul trupei) …el a crescut cu noi. Adi i-a pus chitara în mână. Niciodată nu-l va înlocui nimic pe Adi, fiindcă fiecare dintre noi am trăit experiențe deosebite cu el. Lumea a crezut că noi l-am piedut pe chitaristul de la Cargo… Eu l-am pierdut pe Adi, fratele meu, câteodată tatăl meu, prietenul meu… e complicat de explicat. Am trăit atâtea momente grele. Ne-a ținut laolaltă un crez, care se numește Cargo. Sincer, au fost câteva luni de zile în care nu mă puteam uita în partea dreaptă pe scenă… și i-am spus lui David… să nu mi-o iei în nume de rău, nu tu ești de vină… aștept să fie cineva… și… nu e. La început, când am repetat cu David, nu puteam să-l ascult… atât de tare seamănă cu Adi. Acum îmi place să-l ascult. E un tânăr frumos și o binecuvântare pentru formația asta“, a dezvăluit Adi Igrișan „Baciu“, în cadrul interviului acordat lui Raul Dudnic.

3 COMENTARII

  1. 1. Raul Dudnic NU este component al „ESCU TV”> Raul are propria emisiune TV la o televiziune din Tornto, Ontario, emisiune intityulata „Noi, romanii”. ESCU TV este o companie (free-lancer TV, daca vreti) cu sediul la Montreal care are o emisiune cu acelasi nume („Escu TV”) pe un post TV multietnic din Montreal. Legatura ESCU TV cu turneul Cargo este insa ca ei (cei de la ESCU TV) organizeaza turneul canadian al trupei Cargo (cum auorganizat FOARTE MULTE turnee ale unor trupe si solisti de nivel inalt din Romania).
    B. Adrian Igrisan mi-a oferit si mie un interviou (telefonic) pentru emisiunea mea de radio – „Ora romaneasca”, difuzata pe un post de radio multietnic din Montreal. Multumesc Adrian Igrisan, (si multumesc lui Marius Balan – de la Escu TV – care mi-a inlesnit acel interviu), si de-abia astept concertul Cargo de la Montreal.

    • Dl Ardelean ca „ziarist” ar trebui sa fiti mai bine informat sau poate induceti voit publicul in eroare. Escu Tv nu mai are emisiune pe postul multietnic de care amintiti, este o televiziune de apartament care nu mai are nici site web si nu emite nicaieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.