Povești muzicale, autografe și poze alături de membrii formației Rezident Ex, la...

Povești muzicale, autografe și poze alături de membrii formației Rezident Ex, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1596995269">

Joi seara, Viniloteca din Timișoara a fost gazda unei inedite sesiuni de autografe acordate de către membrii formației Rezident Ex, evenimentul având parte cum era de așteptat și de o sesiune de poze și multe povești din tabăra formației care în vara acestui an a împlinit zece ani de existență. La fața locului, cei interesați au putut cumpăra cele două albume ale trupei, „Alpha” și „Audio Doping” (acesta din urmă și pe format vinil) și tricouri, iar Tavi Iepan, Christian Podratzky, Ovidiu Ioncu „Kempes“ și cei doi „internaționali“ ai trupei  Matthias Lange şi Mark Cross, le-au oferit fanilor o seară cât se poate de agreabilă.

„Acum zece ani am venit pentru prima oară în Timișoara și de-a lungul anilor m-am simțit extraordinar aici. Ne-am făcut mulți prieteni și am cunoscut și o serie de muzicieni din acest oraș. Nu e un oraș foarte mare, am impresia că aici cam cunoști pe toată lumea. Mă simt minunat la Timișoara de fiecare dată când sunt aici și mă bucur că fac parte dintr-o gașcă faină“, a spus Matthias Lange la fața locului, iar celălalt „străin“ din Rezident Ex, Mark Kross și-a amintit și el de minunatele clipe susținute de trupă în orașul nostru. „Boss“-ul trupei, Tavi Iepan, a făcut cunoscut faptul că formația a înregistrat deja câteva piese pentru cel de-al treilea album, la Hamburg, alături de Ovidiu Ioncu „Kempes“, iar criticul muzical Mimo Obradov – care a condus această întâlnire – a punctat cât se poate de bine rolul pe care-l are Rezident Ex în scena rock din România.

Rezident Ex va susține un concert în această seară la Palatul Culturii din Arad, în cadrul festivalului Rock Maris, și un recital la clubul Quantic în București în data de 30 septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.