Fritz refuză să-și spună punctul de vedere în scandalul controlului contractelor din...

Fritz refuză să-și spună punctul de vedere în scandalul controlului contractelor din bani publici către presă. Cu ce minciuni a încercat Primăria Timișoara să-l salveze

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a refuzat ,astăzi, să facă orice comentariu după ce PRESSALERT.ro a publicat o înregistrare în care acesta discută cu Liviu Cocean, directorul de la Piețe SA, și îi spune că  trebuie să fie informat de orice contract care este încheiat cu presa și că trebuie să se știe că totul s-a făcut cu aprobarea sa.


În schimb, purtătorul de cuvânt al primarului, Bogdan Marta, a transmis către presă un puncte de vedere ”în numele insituției”, punct de vedere în care se minte cu nonșalanță, în încercarea de a salva imaginea USR-istului, confirmând autenticitatea înregistrării.

Deși nu a existat decât înregistrea, oamenii lui Fritz au spus că-și spun punctul de vedere ”față de acuzațiile făcute de dl. Cocean” pe care-l acuză că ” a fugit cu mașina societății după ce a fost demis din funcție în urma unor suspiciuni de delapidare de 30.000 euro lunar, acum îl atacă pe primarul Timișoarei cu metode securiste”.

Deși în înregistrare se aude clar când Fritz spune că ”Ideea este că eu trebuie să știu despre contractele încheiate cu presa. Tele Europa Nova trebuie să știe că contractul este încheiat cu știința și cu acordul meu, că altfel ei o s-o contorizeze altundeva”, Primăria a susținut că discuția a fost despre ”modul discreționar în care fostul director aloca bani ai companiei municipale către anumite publicații, fără acordul Consiliului de Administrație și fără ca scopul acestor contracte să fie clar. Domnul primar și-a exprimat dezacordul despre această abordare și a subliniat că strategia de comunicare și marketing a Piețe S.A. trebuie să se înscrie într-o strategie mai largă a Municipiului Timișoara și să se desfășoare în condiții de legalitate, iar toate aceasta să fie comunicate în timp util atât domnului primar cât și Consiliului de Administrație al societății”.

Nicio secundă, primarul nu se arată nemulțumit de cei cu care s-au încheiat cpntractele, ba chiar dovedește că știe cu exactitate, iar despre consiliul de administrație nu se spune nimic legat de contractele societății Piețe SA cu mass media.

 

4 COMENTARII

  1. Primăria Timișoara, instituție de o incompetență crasă, populată cu mulți corupți, a dus minciuna la nivel de artă, acum fiind condusă de Usr-iști, specialiști doar în ipocrizie, incompetență și hoție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.