Peste 150 de amenzi date de polițiștii de la Rutieră în doar...

Peste 150 de amenzi date de polițiștii de la Rutieră în doar trei ore, pe cea mai periculoasă șosea din Banat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1010359514">

Vineri, între orele 15:00 – 18:00, polițiștii cărășeni au desfășurat o nouă acțiune pe DN 6, una dintre șoselel pe care se înregistrează un număr mare de accidente, acțiune care a avut ca obiectiv combaterea încălcării regimului legal de viteză și a depășirilor neregulamentare, precum și a celorlalte încălcări ale normelor rutiere.

„La acțiunile desfășurate în sistem cascadă, concomitent cu cele derulate în județele învecinate, au fost angrenați 28 de polițiști rutieri și de la structurile de ordine publică, care au acționat cu patru aparate radar, trei de tip pistol laser Trucam și unul fix. În cele trei ore, polițiștii au constatat mai multe abateri la regimul rutier, în urma cărora au fost aplicate 151 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 70.000 de lei”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

127 de autovehicule au fost înregistrate de aparatele radar rulând cu viteze peste limita legală stabilită pe sectorul de drum tranzitat, cele mai mari viteze înregistrate fiind de 151, respectiv 169 km/h, pe un sector de drum cu limita de viteză maximă admisă de 70 km/h. În aceste cazuri au fost aplicate amenzi cuprinse între nouă și 20 de puncte amendă (1.305 și 2.900 de lei), precum și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de lei.

În total au fost reținute 16 permise de conducere, patru pentru încălcarea regimului legal de viteză și 12 pentru depășiri efectuate neregulamentar.

„În cursul zilei de ieri nu au fost înregistrate accidente rutiere pe DN 6, în Caraș-Severin, iar pentru menținerea acestui obiectiv polițiștii rutieri continuă să fie prezenți în trafic și să acționeze pe toate drumurile din județ”, au mai transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.