ANAF vinde la licitație obiecte din aur, argint și pietre prețioase de...

ANAF vinde la licitație obiecte din aur, argint și pietre prețioase de aproape 2 milioane de lei

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

ANAF a anunțat miercuri că, în perioada următoare, organizează licitații publice pentru vânzarea de obiecte din metale și pietre prețioase care au un preț cumulat de pornire a licitațiilor de aproape două milioane de lei.

Pentru licitațiile care se vor organiza în București, la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, în 23 noiembrie, prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei.

De asemenea, astfel de acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică vor avea loc și în Târgu Jiu sau Brașov.

Astfel, în 14 noiembrie, în Târgu Jiu va fi scos la licitație un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei, iar în 16 noiembrie în Brașov va fi organizată licitație pentru două gropuri, unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei.

ANAF susține că, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.