Primele plecări în pauza competiţională de la Politehnica Timişoara. Trei jucători out,...

Primele plecări în pauza competiţională de la Politehnica Timişoara. Trei jucători out, cu toţii străini

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi (arhivă)

Politehnica Timişoara a anunţat azi primele despărţiri, dintr-o serie de plecări care se pare că va fi (iarăşi) amplă. După sezonul de toamnă dezastruos în Liga 2, alb-violeţii s-au înţeles până acum în această iarnă în privinţa rezilierii cu trei componenţi sosiţi în vară, cu toţii jucători străini: Matteo Kucich, Aleksandar Tsvetkov şi Marin Mudrazija.

Dintre aceştia singurul cu care se pare că se mai dorea colaborare era mijlocaşul bulgar.


Tsvetkov (32 ani) a jucat şi cel mai mult, fiind integralist în toate cele 15 meciuri disputate la Poli (14 în Liga 2 plus cel din Cupă, 0-2 la Reşiţa). În cazul fostului internaţional, care activase înainte la Clinceni în Liga I, clubul a explicat că e vorba de ” motive familiale”, care stau la baza ruperii înţelegerii.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi doi însă, ambii au ajuns rapid pe lista „indezirabililor” după plecarea lui Bogdan Andone. Octavian Benga a mai mizat pe portarul italian doar în eşecul cu Chiajna de acasă (scor 1-4), în timp vârful de atac croat a primit şanse până la deplasarea de la Slobozia inclusiv (0-0), el totalizând zece apariţii şi marcând un singur gol, în remiza, scor 2-2, din deplasare de la Dej, tototdată ultimul meci cu Andone pe bancă).

În privinţa străinilor sosiţi se ştie că şi salariile sunt sau erau mari. Capitolul financiar având de suferit şi el pe parcursul sezonului slab. Un alt jucător de care clubul nu s-a despărţit dar e trecut de ceva vreme pe „linie moartă” e mijlocaşul croat Karlo Plantak. Politehnica se confruntă momentan şi cu o problemă legată de dreptul de a efectua transferuri în următoarea „fereastră”. Clubul a făcut recurs în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.