Un cetăţean bulgar a fost reţinut după ultimul accident fatal de pe...

Un cetăţean bulgar a fost reţinut după ultimul accident fatal de pe „şoseaua morţii”

0
DISTRIBUIȚI

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Caraş-Severin au continuat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier de ieri, de pe „şoseaua morţii” DN 6, în afara localității Constantin Daicoviciu. Reamintim că două femei de naţionalitate bulgară au decedat în urma accidentului iar autorităţile au stabilit că un alt cetăţean bulgar, şoferul ansamblului de vehicule implicat a părăsit locul accidentului.

Ieri, la ora 3.51 (noaptea de sâmbătă spre duminică), un cetățean bulgar de 40 de ani, conducea un ansamblu de vehicule format din camion și semiremorcă, şi ar fi depășit o coloană de vehicule. La revenirea pe banda inițială ar fi acroșat cu partea dreapta față, partea stângă spate un autoturism înmatriculat în Cehia, care circula în fața sa, condus de o tânără de 22 de ani, cetățean bulgar, autoturismul fiind proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un alt ansamblu de vehicule, înmatriculat în Turcia.


Sunt concluziile la care au ajuns poliţiştii.

Autoturismul a fost ulterior proiectat în afara părții carosabile, rezultând decesul celor două ocupante, în vârstă de 22 și 42 de ani. După producerea accidentului, conducătorul ansamblului de vehicule, cetățean bulgar, nu a oprit la fața locului, arată autorităţile, şi și-a continuat deplasarea, fiind identificat în trafic în jurul orei 5.30 și oprit de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, pe raza localității Vânju Mare.

În cabina camionului a fost identificat conducătorul auto de 40 de ani și un alt cetățean bulgar, în vârstă de 30 de ani. Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice.

Cei doi au fost preluați ulterior de polițiști din cadrul Serviciului Rutier Caraș-Severin, iar în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, față de bărbatul de 40 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia. La cercetări au participat și polițiști de la Serviciul Criminalistic și Poliția Municipiului Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.