Distincție specială pentru festivalul timișorean CODRU la premiile europene de profil

Distincție specială pentru festivalul timișorean CODRU la premiile europene de profil

0
DISTRIBUIȚI

După votul publicului și selecția juriului format din experți culturali din mai multe țări din Europa, festivalul timișorean CODRU s-a calificat în lista primelor 10 festivaluri din Europa, la categoria Best Medium Festival, în cadrul European Festival Awards.

„Am fost invitați și vom participa la gala decernării premiilor, care va avea loc în 18 ianuarie la Groningen, în Olanda, în cadrul Eurosonic, cea mai prestigioasă conferință a scenei culturale și artistice europene.


Împreună, am pus Timișoara și județul Timiș pe harta festivalurilor europene. Moment semnificativ pentru Timișoara, la câteva săptămâni de la începutul anului în care Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii. CODRU Festival face parte din Programul Cultural Timișoara 2023-Capitală Europeană a Culturii“, spun organizatorii festivalului CODRU.

Celelalte evenimente din România care s-au calificat în finala acestui concurs sunt Jazz in the Park (Cluj) la categoria best small festival și VIBE (Târgu – Mureș) la categoria The Impossible Without youth Awards.

Ediția din acest an CODRU Festival a adus împreună peste 25.000 de oameni care au cântat și au dansat la unison în mijlocul naturii timp de patru zile. Pe cele patru scene de la Pădurea Bistra au urcat artiști ca Hooverphonic, Kadebostany, DubFX, Surorile Usoianu, Lupii lui Calancea, Vița de Vie, DeliricXSilent Strike cu CTC & Muse Quartet și mulți alții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.