O nouă tragedie pe șoseaua morții – două femei au decedat după...

O nouă tragedie pe șoseaua morții – două femei au decedat după un accident în lanț

0
DISTRIBUIȚI

Un alt grav accident de circulație s-a produs, în această dimineață, în jurul orei 3.51, pe DN 6, supranumit ”șoseaua morții”, între localitățile Jupa și Zăgujeni.

Din primele informații, în timp ce un autoturism înmatriculat în Cehia circula pe DN 6, în direcția Caransebeș, la Km 464, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi lovit frontal un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, după impact ansamblul de vehicule fiind lovit din spate de o autoutilitară înmatriculată în județul Caraș-Severin.

Ansamblul de vehicule era condus de un cetățean turc în vârstă de 51 de ani, iar autoutilitara de un bărbat din Caransebeș, în vârstă de 38 de ani și ambele autovehicule circulau în direcția Caransebeș-Lugoj.

În autoturism se aflau două femei de naționalitate bulgară, conducătoarea auto în vârstă de 22 de ani și pasagera dreapta față, de 42 de ani, care au decedat.

Ceilalți doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, iar aceștia nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers zeci de minute și s-a circulat deviat pe DC 7 Zăgujeni-Prisaca.


Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.