Zeci de pompieri în alertă după ce o hală a unei mari...

Zeci de pompieri în alertă după ce o hală a unei mari companii s-a umplut de fum. Incendiu în același loc și acum o lună

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un apel la 112 a mobilizat astăzi, în jurul orei 15:00, mai multe echipaje de urgență din cadrul ISU Timiș pe strada Polonă din Timișoara, unde o hală de producție și procesare a Smithfield România, care deține brandul Comtim, s-a umplut de fum.

„La fața locului s-au deplasat de urgență 41 de pompieri cu șase autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială CBRN și un echipaj SMURD, din cadrul celor două detașamente de pompieri din Timișoara.


De asemenea, au fost alertate 4 autospeciale de stingere, cu echipajele aferente, din cadrul Detașamentului Lugoj Stației Buziaș, Stației Deta și Stației Făget. Totodată, pentru gestionarea operativă a intervenției, a fost activată și Grupa Operativă. La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului, pompierii au constatat că într-o hală, există o degajare mare de fum. În interiorul halei nu se aflau persoane la momentul sosirii echipajelor de intervenție. 100 de persoane, care erau în tura de serviciu, s-au autoevacuat în siguranță”, a transmis ISU Timiș.

În acest moment, incendiul este lichidat, iar pompierii lucrează pentru ventilarea fumului și identificarea focarelor ascunse.

În urmă cu nici o lună, pompierii au intervenit de urgență la aceeași hală. Din fericire, nici atunci nu au existat persoane rănite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.