Intervenție de urgență a pompierilor la o fabrică din Timișoara, după ce...

Intervenție de urgență a pompierilor la o fabrică din Timișoara, după ce o hală imensă s-a umplut de fum

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii a fost solicitați în această seară, la ora 20:25, să intervenă la un operator economic de pe strada Polonă, la ieșirea din Timișoara spre Utvin, pentru o degajare masivă de fum, echipajele fiind avertizate că există posibilitatea ca în interior să fie încă persoane, după ce 169 de angajați s-au autoevacuat.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, cinci autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, trei echipaje SMURD și un efectiv de 35 de pompieri.

„Sosiți la fața locului, pompierii au constatat că există o degajare mare de fum, fără flacără, la o hală de procesare cu o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați.


S-au constatat echipe de căutare-salvare în interiorul halei pentru identificarea posibilelor victime și focarelor. A fost identificată o persoană de sex feminin, conștientă și cooperantă care a fost extrasă de către pompieri și predată unui echipaj medical. De asemenea, alte patru persoane care s-au autoevacuat din zona inundată de fum au primit îngrijiri medicale de la echipajele sosite la fața locului. Cele cinci persoane au fost transportate la spital pentru tratament de specialitate. Din primele informații, pe tura de serviciu se aflau 169 de angajați care s-au autoevacuat în siguranță”, a transmis ISU Timiș.

În acest moment a fost identificat un focar de incendiu, iar pompierii lucrează pentru lichidarea acestuia.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.