Druckerii au strâns o sumă importantă pentru ajutorarea victimelor tragicului accident de...

Druckerii au strâns o sumă importantă pentru ajutorarea victimelor tragicului accident de la Petroşani

0
DISTRIBUIȚI

Mobilizarea suporterilor timişoreni din asociaţia Druckeria după tragicul accident auto din Petroşani a avut efect. Fanii Politehnicii au lansat o campanie de donaţii la care a participat şi susţinători ai altor echipe, cu scopul de a ajuta familiile juniorilor Jiului, iniţiativă în urma căruia au reuşit să strângă peste 30.000 de lei.

Mai exact suporterii au strâns şi trimis suma de 31.100 lei.


Reamintim că în urma accidentului un copil a decedat iar alţi trei au fost internaţi la Spitalul Louis Ţurcanu din Timişoara. Toate victimele fiind juniori la Jiul Petroşani. Zilele trecute băieţilor din spital le-au fost făcute cadou telefoane după ce ale lor s-au spart în urma teribilului accident auto. Şoferul vinovat ar putea fi condamnat la 30 de ani de închisoare.

„Astăzi vă putem confirma oficial că banii strânși în urma donațiilor voastre au fost transmiși pentru ajutorarea familiilor micilor fotbaliști de la Jiul Petrosani 1919 care au fost implicați în groaznicul accident de la sfârșitul lunii decembrie 2022 (…) Fie că ați donat prin virament bancar, revolut sau alte modalități de strângeri de fonduri, vă asigurăm pe fiecare în parte de respectul nostru profund. Mulțumiri deosebite le adresăm și grupurilor de suporteri care au susținut financiar cauza: Honor et Patria, T2 U Cluj, Sud Dinamo, Batalion Giroc și restul suporterilor din țară”, se arată în comunicatul Druckeriei.

Pentru a strânge bani pentru ajutorarea victimelor, o parte din ultraşii din Peluza Sud Timişoara au mers inclusiv la colindat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.