Primul transfer, în antiteză cu strategia conturată la Ripensia. Un jucător cu...

Primul transfer, în antiteză cu strategia conturată la Ripensia. Un jucător cu experienţă a redevenit roş-galben

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia Timişoara a anunţat astăzi prima sosire din această iarnă. Deşi mulţi jucători peste 20 de ani au părăsit echipa în iarnă şi s-a vorbit de o orientare cât mai puternică spre jucătorii din propria pepinieră, roş-galbenii au „repatriat” un jucător ajuns la 33 de ani. Caius Lungu a revenit pe „Electrica” după experienţe la Reşiţa şi Dudeştii Vechi, în „C”.

Azi a venit şi anunţul unei veniri în rândul ripensiştilor după cele opt plecări anunţate deja.

Lungu a înregisrat în prima parte a sezonului 15 meciuri în tricoul Pobedei Star Bîşnov, locul 5 în Liga 3, Seria a 8-a, fiind aproape integralist.


Într-un singur meci nu a bifat 90 de minute. Jucătorul de bandă, folosit de obicei pe postul de fundaş dreapta, Lungu nu a marcat pentru „bulgari” decât în sezonul trecut, o dată în cele 24 de meciuri la acelaşi nivel în ediţia 2021-22. De la „Ripi”, unde strânsese 21 de meciuri şi marcase o dată, el plecase la Reşiţa, pentru care adunase 11 prezenţe, fără a marca, în stagiunea 2020-21, în care cărăşenii retrogradaseră din „B”. Auto Timişoara, Albina, Fortuna Covaci, Voinţa Sibiu, CSM Rm. Vâlcea şi Colorno (Italia L6) sunt celelalte echipe pentru care a evoluat timişoreanul.

„Mă bucur că revin aici. M-am simțit foarte bine la Ripensia și m-am întors să ajut echipa să-și consolideze poziția în eșalonul secund. Ripensia are foarte mulți tineri în componență și sper să-i ajut cu experiența mea”, a spus Caius Lungu la revenire. Acesta a semnat pe un an şi jumătate cu „Ripi” acum.

Ripensia se reuneşte luni după-masă la arena „Electrica”, roş-galbenii au 16 puncte şi ocupă locul 16 în actualul sezon al Ligii 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.