Al doilea eşec în două zile pentru Dumbrăviţa, în amicalele iernii. Stan:...

Al doilea eşec în două zile pentru Dumbrăviţa, în amicalele iernii. Stan: „Ne-a interesat ca jucătorii să primească câte 90 de minute”

0
DISTRIBUIȚI

CSC Dumbrăviţa a cedat şi în cel de-al doilea teste jucat la mijloc de săptămână. După ce ieri o parte a lotului s-a recunoscut învins, scor 1-2, de Avântul Periam, astăzi, alb-verzii au cedat, scor 0-4, la Deva, cu divizionara secundă CSC Şelimbăr.

Sibienii s-au revanşat pentru acel 3-0 al timişenilor pe final de an 2022, dar în joc oficial. Meciul jucat pe teren sintetic, la Deva, a început cu ocazii de ambele părţi. A fost 0-1 din minutul 15, după o eroare a portarului Trifon, surprins după ce a respins o minge doar până la Nini Popescu. Acesta a fost şi scorul pauzei, în ciuda unor acţiuni periculoase ale lui Gele de la Şelimbăr.

2-0 s-a făcut însă în cele din urmă în minutul 52, când a marcat Radu Crişan după un balon deviat cu călcâiul de către fundaş. Iar peste doar cinci minute s-a dictat un penalty, de care ardelenii au profitat în cele din urmă. Execuţia s-a repetat pentru că Trifon s-a mişcat în faţa liniei porţii, iar Jordan Gele nu a greşit a doua oară. În fine, după câteva ocazii dumbrăviţene s-a făcut şi 0-4, prin reuşita lui Ionuţ Năstăsie de la marginea careului.

CSC Dumbrăviţa: Trifon – Moțiu, Gîsă (63, Torok), C. Toma – Curea (81, Tismonar), Niakate, Zaluschi (35, Tănase), Ghinescu (cpt.) – Martinov, Simon, Piftor. Antrenor: Cosmin Stan.

CSC Şelimbăr: Mitrovic – Palmeș, Lumbu, R.


Crișan, Mitrea, Buzan, Cărăruș, Luca, Nini Popescu, Gele și Visic. După pauză a fost rulat tot lotul avut la dispoziție de Claudiu Niculescu.

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 11.00, CSC Dumbrăviţa are meci amical şi cu Ripensia Timișoara, joc care se va desfăşura pe stadionul „Dan Păltinișanu”, arenă unde accesul spectatorilor în tribune nu e permis de către proprietarul CJ Timiş „din motive de siguranţă”.

 „Cum am spus și ieri, după meciul cu Periam, pe noi ne-a interesat în această săptămână doar ca jucătorii să primească câte 90 de minute. Aș putea spune că un astfel de rezultat ar trebui să ne îngrijoreze, mai ales că e vorba despre două înfrângeri în două zile. Dar venim totuși după cantonament, e prima oară în această iarnă când fiecare dintre ei joacă 90 de minute și într-un fel e normal. Sunt îngrijorat în schimb pentru Curea, care a primit o lovitură în genunchi și sper să nu fie nimic grav. Ar fi păcat pentru el, pentru că e în creștere ca joc. Sper să nu fie nimic complicat și să ne continuăm drumul în formulă completă. Ca efort, sunt 100% mulțumit! Ca efort, ca implicare, ca dorință am arătat bine. Dar nici ieri, nici astăzi nu am avut putință, dar cum spunea, e normal acest lucru imediat după cantonament. Probabil că de săptămâna viitoare lucrurile vor intra pe făgașul normal și vom avea și prospețimea care acum ne lipsește”, a spus Cosmin Stan.

Andrei Olaru și Ouadie Salhi au lipsit de la testele de ieri şi de azi: „Olaru s-a accidentat în perioada de cantonament. De ieri, a început să se antreneze ușor, iar dacă totul decurge normal va reintra de vineri în programul echipei. Iar Salhi a acuzat niște dureri la genunchi cu două zile înainte de încheierea cantonamentului, probabil din cauza terenului tare pe care am alergat. A fost menajat de la efort, dar și pe el sper să îl putem integra în program începând de vineri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.