Întreruperi în furnizarea căldurii sau a apei pentru unii consumatori din Timișoara...

Întreruperi în furnizarea căldurii sau a apei pentru unii consumatori din Timișoara și împrejurimi. Anunțurile Colterm și Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II”. Ap a e întreruptă până la ora 16 la PT 75.

Sunt afectați consumatorii arondați străzilor: Lalelelor nr. 7, 11, 13; Viorelelor nr. 21, 23, 25; Alexandru Miletici nr.


1, 2, 3, 4; Behelei bl. C15; Simion Bărnuțiu nr. 52, 56, 58 și 60.

Altfel, Aquatim întrerupe azi apa, până la ora 15, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Ulpia Traiana, Aurel Popovici, din Timișoara, respectiv în Ghiroda, Giarmata și Remetea Mare. Presiunea va fi scăzută în Săcălaz și Moșnița Nouă pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, până la aceeași oră.

Reamintim că tot azi până la ora 18, la intersecția bulevardului Cetății cu strada Matei Basarab se va executa o conectare de conducte. Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Matei Basarab și bulevardul Cetății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.