Întârzieri ale trenurilor de călători, din cauza unui tren privat de marfă...

Întârzieri ale trenurilor de călători, din cauza unui tren privat de marfă defect

0
DISTRIBUIȚI

Patru trenuri de călători au întârzieri de la 30 la 70 de minute din cauza defectării unui tren privat de marfă.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că trenurile de călători IR 1824, IR 1823, R 9392 și IR 11611 au stat oprite în gările Jianca și Caracal, din cauza defectării unui tren privat de marfă, între stațiile Caracal și Grăzăvești, pe firul II, firul I fiind închis pentru lucrări programate.

După retragerea trenului de marfă stricat, circulația feroviară a fost reluată pe firul II, cele 4 trenuri de călători urmând să ajungă la stațiile de destinație cu întârzieri cuprinse între 30 și 70 de minute.

Este vorba despre IR 1824 Deva – București Nord, IR 1823 București Nord – Deva, R 9392 Craiova–Caracal și IR 11611București Nord–Craiova.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A.


adresează scuze călătorilor pentru întârzierile care se vor înregistra în circulația trenurilor pe raza Regionalei CF Craiova, din cauza defecțiunii la trenul privat de marfă, și îi asigură că personalul feroviar a luat toate măsurile instrucționale necesare pentru reluarea circulației feroviare în cel mai scurt timp”, transmite purtătorul de cuvânt al CFR SA,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.