Periplu în București și Timișoara: seri muzicale alături de Ioan Popovici

Periplu în București și Timișoara: seri muzicale alături de Ioan Popovici

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Popovici, artistul timișorean care a debutat cu 21 de ani în urmă alături de trupa Effect, va susține câteva concerte în București și Timișoara.

Astăzi, 26 aprilie, artistul va susține un concert în cadrul emisiunii „Nesemnații” de la Radio Guerrilla și un recital în clubul Londohome din București. Joi, 27 aprilie, muzicianul va concerta la The 80s Pub din Timișoara, cu intrarea liberă, urmând ca sâmbătă, 29 aprilie să evolueze alături de trupa FlareHead la evenimentul Parcul Primăverii care se desfășoară la Muzeul Satului Bănățean.

Ioan Popovici a devenit cunoscut în scena locală în anul 2002 când a făcut parte din trupa Effect, care l-a avut ca mentor pe Arpad Kajtar, o figură binecunoscută în breasla locală, care a activat cu succes mai ales în anii de dinainte de Revoluția din 1989, în vremurile când Timișoara era considerată kilometrul zero al muzicii rock din România.


După o serie de apariții împreună cu Arpad Kajtar pe scena unor cluburi și la festivaluri, formația a trecut încet – încet de la cover-uri la compoziții proprii, după care și-a schimbat numele în Flare, iar mai apoi FlareHead. În luna aparilie a anului trecut, Ioan Popovici a lansat prima sa piesă sub nume propriu, single-ul „Voyager” având parte și de un videoclip, care a fost urmat mai apoi de „Element Star”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.