Bărbat dat în urmărire internațională la începutul anului, prins în timp ce...

Bărbat dat în urmărire internațională la începutul anului, prins în timp ce încerca să iasă din țară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un bărbat condamnat la închisoare cu executare pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice după un accident, fiind recidivist, a fost depistat de polițiștii de frontieră în timp ce încerca să iasă din țară la bordul unui autocar de pasageri.

„Ieri, în jurul orei 18:25, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – județul Timiș, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, un cetăţean român în vârstă de 36 de ani, călătorind ca pasager într-un mijloc de transport persoane internațional. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în țară, la controlul efectuat de către colegii noștri, s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, de către autoritățile române, în luna ianuarie 2023, un mandat european de arestare pentru infrațiuni de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice în stare de recidivă postexecutorie.


Pe numele acestuia a fost dispusă o măsură privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an și 8 luni, pentru săvârșirea infrațiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice în stare de recidivă postexecutorie”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Cetățeanul român a fost predat unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.