Accident în lanţ, cu trei victime, la un nod rutier între autostrăzi...

Accident în lanţ, cu trei victime, la un nod rutier între autostrăzi din Timiş UPDATE Două persoane transportate la spital

0
DISTRIBUIȚI
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Accident în lanț la nodul rutier dintre autostrăzile A6 și A1, în județul Timiș, marți dimineață. Sunt trei victime, evaluate medical la fața locului. Circulația rutieră este blocată.

Centrul Infotrafic informează că un accident rutier a avut loc, marți, la nodul rutier dintre autostrăzile A6 și A1, în zona localității Balinț, județul Timiș.

Un autoturism, o autoutilitară și două TIR-uri au intrat în coliziune.

În urma impactului au rezultat trei victime, care sunt evaluate medical la fața locului.

Circulația rutieră este blocată, iar valorile de trafic sunt în creștere.

Traficul este îngreunat pe autostrada A6, spre Lugoj, în urma acestui accident.

UPDATE Pompierii din Lugoj au primit alarma la ora 7.25, fiind solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor la accident.


La fața locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

În urma evenimentului în care au fost implicate şase persoane au rezultat două victime, dintre care, o persoană de sex feminin a rămas blocată în autoturism. La spital au fost transportate două victime (femeie și bărbat), în stare conștientă și cooperantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.