Consilierul local Paula Romocean, aleasă președinte a USR Timișoara

Consilierul local Paula Romocean, aleasă președinte a USR Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Paula Romocean, lidera grupului USR din Consiliul Local Timișoara, a fost desemnată, prin vot, președinta organizației USR Timișoara.

Conform comunicatului filialei, Paula Romocean i-a mulțumit fostului președinte Sorin Șipoș „care a ținut partidul unit și mobilizat” și a reafirmat, după alegerile interne de sâmbătă, obiectivul filialei: câștigarea Primăriei și a majorității în Consiliul Local.

Noua lideră a USR Timișoara vine din tabăra primarului Dominic Fritz, care conduce filiala județeană, și nu a ratat ocazia de a ataca adversarii politici.


„USR e partidul liberal autentic care susține clasa mijlocie și antreprenoriatul. PNL a ajuns doar un braț al PSD-ului, care va îngropa în taxe și impozite afacerile locale, dinamice și creative. Nu e ușor să lupți cu sistemul PSD-PNL care a dat Timișoara pe mâna rețelelor clientelare și interlope pe care le curățăm azi. Dar arătăm în fiecare zi că se poate și câștigăm”, a declarat Paula Romocean.

Consiliera locală a avut de-a lungul timpului declarații care au stârnit mirare sau zâmbete, cea mai recentă fiind în timpul discuțiilor despre administrarea cimitirelor din Timișoara, Paula Romocean a sspus la un moment dat: „Să transformăm aceste cimitire în niște locuri în care să mergem cu plăcere”.

USR Timișoara a ales și Biroul Local din care fac parte următorii: Micloşoni Vlad, Negrişanu Razvan, Bran-Walter Alexander, Militaru Rodica, Rusu Mihaela Paula, Grosu Raluca-Maria, Merean Ovidiu, Povară Sorin-Marius, Stana Răzvan-Ion, Jitaru Tommi Petrişor, Grigoruţă Alexandru, Belgun Ionuţ Valentin, Pavone Adela şi Şulți Roxana.

1 COMENTARIU

  1. Sa ne fereasca Dumnezeu sa mai iasa astia invingatori. Niste nulitati absolute, niste mediocritati crase, vai de noi va fi iar. Ca noi doar asa ne trezim, dupa ce vitam habarnisti si nulitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.