1,5 milioane lei penalităţi pentru firma care a modernizat strada Grigore Alexandrescu....

1,5 milioane lei penalităţi pentru firma care a modernizat strada Grigore Alexandrescu. Fritz: „Să ne plătească pentru întârzierea lucrărilor”

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara a primit dreptate în prima instanţă în disputa cu firma care a finalizat, cu mare întârziere, lucrările de modernizare ale străzii Grigore Alexandrescu, tronsonul dintre Calea Torontalului şi Calea Aradului.

Autorităţile locale cer firmei Super Construct SRL 1,5 milioane de lei deoarece în loc de opt luni, cum era prevăzut în contract, lucrările s-au încheiat după doi ani.

„1,5 milioane de lei penalități.


Atât am obligat firma care a lucrat pe strada Grigore Alexandrescu să ne plătească pentru întârzierea lucrărilor. Instanta acum ne-a dat dreptate. Lucrarea de pe tronsonul Calea Torontalului – Calea Aradului trebuia să dureze 8 luni, conform contractului. In realitate a durat 2 ani. E un semnal clar pe care îl transmit firmelor care fac lucrări plătite din banii timisorenilor. Nu pot întinde la nesfârșit nervii și răbdarea timișorenilor cu lucrări care nu se mai termină”, a spus primarul Dominic Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.