Începe o nouă ediție a festivalului internațional de muzică de orgă TimOrgelFest,...

Începe o nouă ediție a festivalului internațional de muzică de orgă TimOrgelFest, cu invitați din Franța, Spania și Statele Unite

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara găzduiește în această lună cea de-a XXIII-a ediție a festivalului internațional de muzică de orgă TimOrgelFest, când în două biserici romano-catolice vor putea fi ascultate mai multe concerte de orgă și nu numai.

În 12 octombrie, la Domul Sf.


Gheorghe din Piața Unirii va avea loc un recital de orgă cu Luciano Zecca din Italia, iar în 15 octombrie, un concert de orgă și pian susținut de Scott Brothers Duo din Anglia. Biserica Romano-Catolică Preasfânta Inimă a lui Isus din Elisabetin va găzdui în 17 octombrie un recital de muzică sacră cu orgă, unde vor putea fi ascultați soprana Ana Maria Stănoia, tenorul Daniel Zah și organista Cristina Struța, iar în 24 octombrie, un concert de jazz cu orgă și saxofon, protagoniști fiind Étienne Manchon și Pierre-Marie Lapprand din Franța. Ultimele două concerte vor avea loc în 26 și 29 octombrie, la domul din Piața Unirii – un recital de orgă cu Juan de la Rubia din Spania și un al doilea, cu Cameron Carpenter din SUA.

Toate concertele încep la ora 19:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.