Lovitură cruntă dată de Tribunalul Timiș unui celebru interlop. Câți ani va...

Lovitură cruntă dată de Tribunalul Timiș unui celebru interlop. Câți ani va sta în pușcărie

1
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a dat o nouă sentință în cazul unui celebru interlop timișorean. Gabriel Drăgan, un cunoscut membru al grupării spărgătorilor de lux din Timișoara și un apropiat al liderului interlop Lucian Boncu, a fost trimis în judecată recent într-un nou dosar DIICOT, fiind acuzat de deținere și trafic de droguri de mare risc.


Anterior trimiterii în judecată a fost adus din Germania, unde fugise înainte de pronunțarea sentinței în dosarul spărgătorilor de lux care au dat mai multe lovituri în județele Arad, Hunedoara și Timiș.

Astfel, Drăgan a fost trimis în judecată din nou, fiind acuzat de această dată de comiterea a patru infracțiuni de trafic de droguri de mare risc și a opt infracțiuni de deținere în vederea consumului propriu de droguri de mare risc.

Tribunalul Timiș l-a condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată și un an de închisoare pentru deținere, iar în urma contopirii tuturor pedepselor, Gabriel Drăgan are de ispășit o pedeapsă finală de șapte ani, cinci luni și 20 de zile de închisoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.