Accident între o camionetă şi un microbuz pe autostrada A1 în vestul...

Accident între o camionetă şi un microbuz pe autostrada A1 în vestul ţării UPDATE Patru persoane au ajuns la spital (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_516490" style="width: 640px" class="wp-caption alignnone">
Foto: DRDP Timişoara / Facebook

Un nou accident pe autostrada A1 în vestul ţării a avut loc în această dimineaţă. O camionetă a acroşat un microbuz la kilometrul 379, în judeţul Hunedoara, pe sensul de mers spre Timişoara.

Conform DRDP Timişoara traficul se desfăşoară pe banda de urgenţă în zonă.

„Se circulă dirijat, pe banda de urgență pe A1, km 379+800, Brănișca (HD), sensul de mers spre Timișoara. O camionetă a acroșat un microbuz. Benzile 1 si 2 sunt închise până estimativ la ora 12”, a transmis sursa citată.

UPDATE „Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Deva au intervenit, în urmă cu puțin timp, la un accident rutier produs pe autostrada A1, la kilometrul 380, pe porțiunea Deva- Ilia. În accident au fost implicate două autoutilitare. În autovehiculele, poziționate în urma accidentului la aproximativ 100 metri, unul de celălalt, se aflau, în total, patru persoane: trei persoane într-una din autoutilitara implicată, iar în celălalt autovehicul se afla doar conducătorul auto. În urma accidentului, toate cele patru persoane au suferit diferite leziuni, dar au fost conștiente și cooperante. Lor li s-a acordat asistență medical de către echipajele de prim ajutor. Două persoane prezentau traumatism cranio-cerebral, o persoană avea o fractură (toate trei dintr-o utilitară implicate în accident), iar cea de-a patra, conducătorul auto aflat singur la volanul uneia dintre autoutilitare a suferit ușoare traumatisme în zona umărului”, a transmis ISU Hunedoara.

După acordarea primului ajutor medical, ambulanța SMURD, Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și ambulanța Serviciului de Ambulanță Județean au transportat persoanele rănite la Unitatea de Primiri Urgențe – Deva. Pompieri militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului și sablarea carosabilului.

Circulația s-a desfășurat pe o singură bandă a sensului de mers, cu restricții de viteză.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.