Peste 200 de milioane de euro, bani europeni, disponibili prin ADR Vest...

Peste 200 de milioane de euro, bani europeni, disponibili prin ADR Vest pentru investiții în domeniul Sănătății

0
DISTRIBUIȚI

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, organism intermediar pentru programul „Sănătate”, a lansat trei oportunități de finanțare, în valoare de peste 200 de milioane de euro. Programul Sănătate (PS) are o alocare totală de 5,88 miliarde de euro și este primul de acest fel aprobat de către serviciile Comisiei Europene în România.

O primă finanțare vizează „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor implicate în implementarea de programe de screening”,  cu un buget total de 140 milioane de euro, detalii și ghidul solicitantului fiind accesibile pe https://mfe.gov.ro/ghiduri-ms/investitii-ambulatorii-unitati-sanitare-publice-care-vor-implementa-programe-de-screening/. Pentru „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor spitalelor de pediatrie”, cu un buget total de 34 milioane de euro, detalii, inclusiv ghidul solicitantului și anexele se află pe https://mfe.gov.ro/ghiduri-ms/investitii-ambulatorii-spitalele-de-pediatrie-spitalelor-publice-care-au-sectii-de-pediatrie-inclusiv-investitii-asistenta-medicala-stomatologica/ iar pentru „Investiții în infrastructura publică a ambulatoriilor spitalelor de obstetrică ginecologie”, cu un buget total de 32 milioane de euro, detaliile și ghidul solicitantului pot fi accesate pe https://mfe.gov.ro/ghiduri-ms/investitii-ambulatorii-obstetrica-ginecologie/.

Finanțarea pentru aceste programe, competitivă la nivel național, este destinată unităților sanitare publice care desfășoară activități medicale de tip ambulatoriu și vizează  finanțarea unor lucrări de extindere, construcție, renovare, modernizare și dotare pentru ambulatoriile unităților sanitare publice.


Valorile eligibile pentru un proiect sunt între 200.001 euro și 4.000.000 euro iar cererile au ca termen limită de depunere data de 30 aprilie 2024.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.