Femeie cu tendințe suicidale, salvată dintr-un râu de polițiştii bănățeni

Femeie cu tendințe suicidale, salvată dintr-un râu de polițiştii bănățeni

0
DISTRIBUIȚI

Acțiune dramatică de salvare reuşită astăzi de polițiştii din Caraş-Severin.

La ora 14:30, o femeie din Oțelu Roșu a avut inspirația să vină la poliție și să le spună polițiștilor că verișoara ei nu e bine și bănuiește că va face un gest extrem pentru viața ei.

„Toți polițiștii care erau disponibili la acel moment în sediul poliției s-au mobilizat imediat și au plecat să o caute știind foarte bine cât de importantă este fiecare clipă, cu atât mai mult cu cât persoana a refuzat categoric să fie ajutată atunci când polițiștii au luat legătura cu aceasta la telefon.


Aceasta și-a închis telefonul și din păcate nu au mai putut stabili legătura cu ea. Dar, după 30 de minute de căutări, o femeie a fost zărită pe malul râului Bistra. Imediat, unul dintre polițiști și-a dat seama că este vorba despre persoana pe care o căutau și, în timp ce se apropia de ea, femeia s-a aruncat pe spate în albia râului. Fără să stea pe gânduri, colegul nostru, Flavius, a sărit în apă și a reușit să o aducă spre mal, iar cu ajutorul colegei de patrulă a scos-o afară în siguranță“, a transmis IPJ Caraş-Severin.

După aproximativ 40 de minute, femeia primea îngrijiri medicale în ambulanță, iar apoi a fost transportată la spital.

„Felicitări colegilor noștri care au lucrat astăzi în echipă, contra cronometru, și au salvat o viață! Datorită persoanei care a apelat la timp la ajutorul polițiștilor, colegii noștri au reușit să intervină până a fi prea târziu. Persoana este acum în siguranță, sub supraveghere medicală“, au mai comunicat polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.