Timișoara Saracens mai transferă un jucător în Franța. Când se va alătura...

Timișoara Saracens mai transferă un jucător în Franța. Când se va alătura noului club

0
DISTRIBUIȚI

08_resize

Pe lângă numeroasele achiziții anunțate în această perioadă, Timișoara Saracens va pierde în vară un titular. Pilierul Alexandru Țăruș a ajuns la un acord cu Beziers, grupare din eșalonul secund francez de care va fi legat timp de două sezoane. Tot în Hexagon va ajunge și un alt internațional al bănățenilor, Manasa Saulo.

După Saulo, a cărui mutare la Toulon, în prima ligă franceză, a fost anunțată de anul trecut, Timișoara Saracens se va despărți și de Țăruș (26 ani). Transferul a fost oficializat ieri de site-ul grupării AS Béziers Hérault (PRO D2). Deși jucătorul mai are contract cu trupa din Ronaț până la finele anului conducerea nu-i va refuza oportunitatea.

”Pentru mine este un vis devenit realitate.


Sunt bucuros pentru că am reușit să semnez cu ei pentru că fiecare jucător își dorește să evolueze într-un campionat din Europa, mai ales în Franța. Va fi un pas înainte pentru mine, pentru că pot să mai progresez, să cresc mai mult, să acumulez mai multă experiență. Echipa națională m-a ajutat foarte mult, meciurile jucate pentru România, de altfel, cei de la Beziers m-au remarcat la meciurile de la Cupa Mondială. Am și un pic de emoții pentru că voi vedea care este cu adevărat nivelul meu, pornesc insa cu gandul de a da tot ce pot, meci de meci. În plus, mi-e și un pic greu să mă despart de Timișoara, aici am jucat în ultimii șase ani, aici am crescut practic, este a doua mea casă”, a declaraț Alexandru Țaruș pentru frr.ro.

Țăruș a fost om de bază în echipa care s-a instalat în fruntea rugby-ului românesc. Jucătorul crescut la RC Brașov va ajunge la noul club în luna iunie.

Foto (jos): frr.ro

12806025_10154014544983270_3231540864327406839_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.